1. Glad you stopped in for a visit!

    Please feel free to peruse around and if you have a minute make sure to sign up for an account! We're one of the largest, most active, and helpful communities you'll find for learning about mTurk & registered accounts automatically get access to tons of useful features on the site.

    Features for members include:

    • The ability to post messages - our community is incredibly helpful & happy to welcome newcomers who are looking to learn the ropes!
    • Live thread update - no need to refresh pages to see new posts/HITs they flow onto the page automatically as they're posted.
    • Desktop alerts - direct PANDAs from exported HITs right on your desktop
    • Access to the full list of HITs exported through the Daily HIT Log
    • TurkerView account which will grant you extra access to HIT review information all across mTurk through TVJS

    But most importantly you'll be joining an amazing community. You'll find all types here, from stay-at-home Moms to IT pros. We're a great group - feel free to join us!

JR Mturk Panda Crazy Helper buttons not appearing

Discussion in 'Help & Guides' started by Xplaze127, Oct 9, 2018.

  1. Xplaze127

    Xplaze127 New Member

    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    I've been using this site for awhile now with Panda crazy and Panda crazy helper, but now my buttons aren't showing up these days and I don't know why. The buttons for Panda, Once, and Search that were once there are gone from the standard TurkerView HIT posts.

    I tried uninstalling and reinstalling the scripts but they are still gone.

    Does anyone know how to fix this?
     
    • Like Like x 1
  2. Randomacts

    Randomacts Well-Known Member

    Messages:
    68,371
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +96,275 / 227 / -6
    • Useful / Informative Useful / Informative x 1
  3. THFYM

    THFYM Well-Known Member

    Messages:
    3,799
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +9,083 / 13 / -0
    tl;dr TV reviews used to look like this, and include GID in the heading:

    [​IMG]

    That's what the PC helper buttons would bind to. When CT took that line out of the template, they didn't have an element to bind to anymore. All the fix is doing (h/t @Randomacts for the link) is binding it to a previous element so it shows up again.
     
  4. Randomacts

    Randomacts Well-Known Member

    Messages:
    68,371
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +96,275 / 227 / -6
    Yeah @ChrisTurk was a dick and removed the GIDs. I'm still annoyed about that btw.
     
    • LOL LOL x 1
  5. Xplaze127

    Xplaze127 New Member

    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Thanks for your help. Works fine now.
     
    • Like Like x 1