1. Glad you stopped in for a visit!

    Please feel free to peruse around and if you have a minute make sure to sign up for an account! We're one of the largest, most active, and helpful communities you'll find for learning about mTurk & registered accounts automatically get access to tons of useful features on the site.

    Features for members include:

    • The ability to post messages - our community is incredibly helpful & happy to welcome newcomers who are looking to learn the ropes!
    • Live thread update - no need to refresh pages to see new posts/HITs they flow onto the page automatically as they're posted.
    • Desktop alerts - direct PANDAs from exported HITs right on your desktop
    • Access to the full list of HITs exported through the Daily HIT Log
    • TurkerView account which will grant you extra access to HIT review information all across mTurk through TVJS

    But most importantly you'll be joining an amazing community. You'll find all types here, from stay-at-home Moms to IT pros. We're a great group - feel free to join us!

Rogue HIT in HitDB???

Discussion in 'mTurk Scripts & Resources' started by Indytechnerd, Dec 19, 2016.

  1. Indytechnerd

    Indytechnerd Member

    Messages:
    95
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +88 / 0 / -0
    [​IMG]
    It's not in my HITdb backup that I restored from to this computer. It's a minor irritant, just makes my "Pending Earnings" not jive. Anyone know how I can get rid of it?
     
  2. Indytechnerd

    Indytechnerd Member

    Messages:
    95
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +88 / 0 / -0
    Ok, is my db getting corrupted?
    upload_2016-12-28_10-40-12.png
    note, only the Zoltars from today are actually pending according to MTurk.
     

    Attached Files:

  3. Indytechnerd

    Indytechnerd Member

    Messages:
    95
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +88 / 0 / -0
    Solved my own problem by exporting a backup and manually fixing the entries that were squirrelly.
     
  4. ChrisTurk

    ChrisTurk Administrator

    Messages:
    18,071
    Ratings:
    +47,421 / 101 / -2
    Ah, sorry didn't even notice this go up at first but I believe your solution is the only actual one. I had a similar problem and mine eventually dropped off after they were 45 days old lol, no clue if I lost them to the abyss or what tbh, but laziness was another option :p